✔ نظارت بر صدور مجوزها، نظارت بر نانواییها، کیفیت نان در جهت رضایت شهروندان
✔ گشت مشترک ، ساعت و زمان پخت نانوایی ها، وزن، قیمت، کیفیت نان، وضعیت بهداشتی
جلسه کمیته آرد و نان شهرستان به ریاست جناب آقای کرمی معاونت محترم استاندار و فرماندارویژه و اعضاء کمیته مذکور در محل فرمانداری برگزار گردید.
ابتدا مجید کشاورز رئیس اداره صمت پیرامون پیگیری مصوبات جلسه پیش مطالبی ایراد و ادامه داد: درجریان بازدید از خبازی های شهرستان بصورت گشت مشترک ،ساعت و زمان پخت نانوایی ها، وزن، قیمت، کیفیت نان، وضعیت بهداشتی و … مورد نظارت و توجه قرار می گیرد.
آقای کرمی در این جلسه ضمن اینکه هدف از تشکیل این کارگروه را نظارت بر صدور مجوزها، نظارت بر نانواییها، کیفیت نان و بررسی مشکلات آرد و رسیدگی به مشکلات نانوایی ها برای رضایت مندی شهروندان دانست ، اظهار داشت: کیفیت نان از آنجا که با سلامت مردم سرو کار دارد از اهمیت بسیار مهمی برخوردار است باپیگیری انجام شده شاهد تغییراتی در کیفیت نان هستیم و می بایست تنوع پخت نان در دستور کارگروه قرار گیرد .
و در ادامه نامه های ارسالی به کارگروه مورد بررسی و اعلام نظر قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی اداره صنعت معدن و تجارت فسا